Вашият полет над Родопите може да сбъдне повече от една мечта

подари добро

Обзалагаме се, че познавате поне един човек, чиято мечта е да полети. Всъщност всички ние летим в облаците от време на време, без дори да се отлепваме от повърхността на земята. За някои от нас обаче тази мечта не само се е превърнала в реалност, но е прераснала в хоби и дори ежедневие.

Момчетата от Avatar Extreme Sport са родени, за да кръжат високо в небето. Въпреки че почти всеки ден те се извисяват над Родопите, те остават здраво стъпили на земята. С нас се свърза Христо Гушевилов, който се определя като “сърцето на отбора” и изрази готовност да се включи в нашата кампания и да ни помогне в това да съберем необходимите средства за ремонта на звено “Майка и бебе” в Габрово.

Христо ни предостави  3 ваучера (всеки на стойност 200 лева) за полет над величествените Родопи. Ваучерите са безсрочни, което ги прави идеални за подарък. Подарете 30 минути в небето над Велинград, Чепинската котловина и язовир Батак на себе си или скъп за вас човек. Ако все още не сте сигурни дали полетът си струва, хвърлете едно око на тези спиращи дъха кадри.

Поръчайте своя ваучер >>>ТУК<<<!

Ако имате въпроси, свържете се с нас на 0878 731 641 или info@podaridobro.org.

Вашият коментар